Over ons

Wij zijn Ahmet en Anna, de eigenaren van Safak Apart Hotel sinds 2015. Op deze pagina stellen we onszelf graag aan je voor.

 

Ahmet groeide op aan de Turkse zuidkust en was pas dertien jaar oud toen hij van school moest om te gaan werken. Sinds die tijd heeft hij altijd in kleinschalige familiepensions gewerkt. Hij werkte zich op van afwasser tot ober, chauffeur, gids, manager en uiteindelijk de eigenaar van zijn eigen hotel. Ahmet is altijd bezig in en om het hotel, meestal is hij iets aan het schoonmaken of nat sproeien. Hij rust niet tot alles brandschoon is, maar als hij eenmaal tevreden is, schuift hij graag aan bij zijn gasten voor een biertje en een praatje.

 

Anna is Nederlands. Zij studeerde culturele antropologie en deed haar afstudeeronderzoek in Dalyan. Sinds ze Ahmet ontmoette in 2002, hebben zij samen door verschillende delen van Turkije en andere landen gereisd, en zij begon Ahmet's droom van een eigen hotel te delen. Anna is degene die de reserveringen regelt. Ze is altijd aanwezig in het hotel, beschikbaar voor vragen, tips voor excursies of gewoon voor een praatje bij het zwembad of aan de bar.

 

Gastvrijheid zit in ons bloed. We houden er echt van om mensen op hun gemak te stellen, ze de beste vakantie te geven en tegelijkertijd een ontspannen sfeer te creëren.

 

We zien je graag in Safak Apart Hotel!